S+S

Döntsön tudatosan az ideális klíma mellett!

Az energia intelligens felhasználása napjaink központi kihívása. Pénzt takarít meg, gazdaságosabb munkamenetekhez vezet és hozzájárul a globális CO₂-egyensúly kialakításához. A tudatos energiatakarékosság ezen felül jó érzéssel is tölt el bennünket. Aki energiát takarít meg, személyes felelősségvállalásáról tesz tanúbizonyságot – úgy a környezettel, mint az eljövendő generációkkal szemben.

Az S+S cég innovatív, Németországban gyártott mérési- és szabályozástechnikai termékeket kínál, melyeket építészekkel, mérnökökkel és tervezőkkel karöltve valósítunk meg. Ezen az módon szeretnénk hozzájárulni a példaszerű és fenntartható energiagazdálkodás megvalósításához. Például olyan, ideálisan klimatizált helyiségek kialakításához, melyben mindenki a legjobb körülmények között él, dolgozik, tanul, termel, operál, vagy épül fel.

Ez jelenti számunkra az ÉREZHETŐ PRECIZITÁST.

A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logó a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll.

 

Az LS Épületautomatika Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.