Kieback&Peter

A németországi Kieback&Peter szabályozástechnikai vállalat kizárólagos magyarországi képviselői vagyunk

A Kieback&Peter vezető helyet tölt be a műszer- és rendszermegoldásoknál a fűtés, szellőzés- és klímaberendezések területén (HLK) valamint az épületmenedzsmentben. 

A céget 1927-ben alapították meg Berlinben. Több mint 80 éves tapasztalattal rendelkeznek.

Berlini központban és számos leányvállalatuknál Németországban, Ausztriában, Franciaországban, Hollandiában, Svájcban és Kínában több mint 950 munkatársat foglalkoztatnak, a kutatásfejlesztés, gyártás, eladás és szerviz területén. Számos egyéb országban regionális partnerekkel dolgoznak együtt.

Feladatukat az értékes, innovatív termékekben és az intelligens megoldásokban látják, ügyfeleik érdekét nézve. Bízzon a legkülönbözőbb felhasználási területen nyert sokoldalú tapasztalataikban. Műszaki kompetencia és szerviz a helyszínen az Ön előnyére – ez a Kiebachk&Peter.

www.kieback-peter.de

 

A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logó a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll.

 

Az LS Épületautomatika Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.