Elnet

Energia- és teljesítmény mérők, fázisjavító automatikák

A gyártó cég vezető vállalat Izraelben. Kiváló minőség és hatékonyság jellemzi a termékeket, ezt igazolják vissza az elégedett vásárlók a világ minden tájáról.

A vállalat elektromos mérő- és monitoring rendszereket, villamos energia mérőket és fázisjavító automatikákat fejleszt kereskedelmi és ipari alkalmazásokhoz.

Mind a hardver és szoftver gyártás egy kézben van, így biztosítható a felhasználóbarát és technikailag felülmúlhatatlan termékek gyártása. Az eszközök főképp ipari környezetbe, középületekbe, szállodákba, kórházakba, egyetemekre, bevásárlóközpontokba ajánlják. Extra funkció a saját ingyenes számlázó szoftverük, mely megkönnyíti az üzemeltetők mindennapjait. Számos termékük kiválóan alkalmas lakossági felhasználásra is.

A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logó a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll.

 

Az LS Épületautomatika Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.