Domat

Energy under control!

A vállalatot 2002-ben alapították Csehországban. Jelenleg közel A vállalat a fűtés, szellőzés és légkondicionálás terén nyújtott kiváló minőségű, innovatív szabályozástechnikáról, valamint partnereinek nyújtott magas szintű mérnöki szolgáltatásairól ismert. Sikereit nagymértékben a szilárd tradicionális alapoknak, és az úttörő, jövőbe mutató tevékenységének köszönheti.

A Domat az épületfelügyeleti rendszerek vezető gyártói közé tartozik.
ISO:9001-en alapuló minőségellenőrzési rendszer gondoskodik arról, hogy kiváló minőségű termékek kerüljenek piacra. Kizárólag a legmodernebb gyártástechnológiát alkalmazzák.

Minden termékre egyaránt jellemző, hogy könnyen telepíthető és kezelhető, valamint egyszerűen integrálható más rendszerekbe. MODBUS, BACNET, vagy DALI szabványos illesztésű protokollok ma már alapfeltételnek számítanak a globális piacon.

A Domat név egyet jelent a minőséggel, fantáziával, kreativitással, új trendekkel és megoldásokkal.
Az LS épüleatAutomatika Kft. és dolgozói a Domat Control System teljes támogatásával bírnak, ami biztosíték arra, hogy vevőink Magyarországon is ugyanazt a szolgáltatást és minőséget kapják, mint bárhol a világon.

www.domat-int.com

A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logó a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll.

 

Az LS Épületautomatika Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.