Belimo

Safety and comfort.

Belimo - a világ vezető szelepgyártója a fűtési, szellőzési és légkondicionáló rendszerek területén - kiváló ár-érték arányú, teljes termékpalettát kínál egy kézből.

A teljes paletta

Belimo mozgatók nyit / zár, folytonos és 3-pont szabályozást kínálnak AC / DC 24 V és AC 110 V / 230 V névleges feszültségek mindegyikén. A rugalmas MF és a busz-képes MP típusok egyedileg konfigurálhatóak. Speciális tűz-és füstelvezetés zsalumozgatók növelik a biztonságot, míg a térfogatáram szabályozó rendszerek egyedi kényelmet biztosítanak. A költségek csökkennek, és az energiafogyasztás esik, köszönhetően az innovatív szelep megoldásoknak.

Nagyobb teljesítmény, több értéket 

A következetes piaci igényekre való fókuszálásnak és az úttörő új fejlesztéseknek köszönhetően a Belimo már 1975-óta sztenderdeket alkot a HVAC szelepet technológia területén. Vevői igényekre történő gyors reagálás, rugalmasság, és egyéni támogatást a világ bármely pontján biztosított. Minden hajtómű egyéni és alapos vizsgálaton megy keresztül az átadás előtt. A know-how és a "SWISS QUALITY», amelyről a Belimo híres eredményezi, hogy a teljes termékpalettára 5 év garanciát nyújtanak.

www.belimo.eu

A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logó a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll.

 

Az LS Épületautomatika Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.