Szolgáltatásaink

Műszaki tanácsadás, vállalkozás, Tervezés, Projekt management, Kapcsolószekrény gyártás, Kábelszerelés, telepítés, Felhasználó és felügyeleti szoftverek készítése, rendszer üzembe helyezés, Dokumentálás, oktatás, Karbantartás, Távfelügyelet

Műszaki tanácsadás, vállalkozás

Tapasztalt mérnök-üzletkötők állnak az Önök rendelkezésére, hogy a rendszereiket, a legoptimálisabban és a legjobb költségkerettel tudják megvalósítani. A megküldött (elvi-) kapcsolási rajzok és adatszolgáltatások alapján összeállítják a rendszerek periférikus és szabályozó komponenseit, elvégzik a szükséges árkalkulációkat és rövid átfutással elkészítik cégünk vállalkozási ajánlatát. A komponensekről gyári dokumentációkkal is vevőink rendelkezésére állunk. Ajánlatainkat, amennyiben lehetőség van rá elektronikus formában is megküldjük.

 

Tervezés

Tervező mérnökeink megfelelő szakirányú végzettséggel és kamarai engedélyekkel rendelkeznek. Modern, számítógéppel támogatott rendszerek segítségével valósítják meg a tervezési feladatokat. A hatékony CAD rendszerek nagy mértékben megkönnyítik a munkát és a minimális szintre szorítják a hibalehetőséget. A megtervezett és kivitelezett projektek dokumentációját elektronikus úton tároljuk, ezáltal biztosítva a gyors hozzáférést az üzembe helyezők számára.

 

Projekt management

A tervezett projekteket kivitelezése saját irányítással és állandó alvállalkozók bevonásával folyik. Ez biztosítja folyamatosan a megfelelő jó minőséget.

 

Kapcsolószekrény gyártás

Épületautomatika rendszereinkhez nagy tapasztalatokkal rendelkező partnereinkkel közösen gyártjuk az elektromos kapcsoló szekrényeket, legyen az nagybonyolultságú többmezős automatika és erősáramú-, vagy csak egyszerű automatika szekrény, melyek minden esetben alkalmasak az intelligens szabályozó rendszerek utasításait végrehajtani.

 

Kábelszerelés, telepítés

Állandó partnereinkkel közösen vállalkozunk a rendszerek telepítésére, beleértve a csatlakozó erősáramú és automatika kábelrendszer kiépítését is.

 

Felhasználó és felügyeleti szoftverek készítése, rendszer üzembe helyezés

Kollégáink az évtizedes programozói tevékenységük tapasztalatait felhasználva készítik a szabályozókban alkalmazott felhasználói, illetve a felügyeleti szoftvereket. A rendszerek üzembe helyezését minden esetben alkalmazásunkban álló mérnökeink végzik. Az adott rendszer optimális beállítására törekednek és amennyiben szükséges, úgy a felhasználói szoftvert a helyszínen is módosítják.

 

Dokumentálás, oktatás

A kivitelezett projektjeinket végdokumentáció készítésével zárjuk le. A megrendelőnek átadásra kerülő dokumentáció egy példányát elektronikus úton tároljuk, így biztosítva a gyors hozzáférést szervízszolgáltatásunk számára. A projekt befejeztével a megrendelő által kijelölt személyzetet kioktatjuk az üzemeltetéshez szükséges ismeretekről, ezzel biztosítva a hatékony üzemvitelt.

 

Karbantartás

Az átadás után (ill. a garancia lejártakor) szerződéses rendszerben segítjük az üzemvitelt és karbantartjuk a telepített rendszereinket. Eseti javításokat is elvégezzük. Magas szintű mobilitással és kommunikációs eszközökkel rendelkezünk. Az általunk kivitelezett projektekre rendszeres karbantartás mellett 5 év garanciát adunk. Hibabejelentésre - igény szerint tudunk megjelenni (akár 724 rendszerben is).

 

Távfelügyelet

Irodánkban távfelügyeleti központot üzemeltetünk szerződéses partnereink számára. Modemes kapcsolatban vagyunk az üzemelő rendszerekkel. Minden esetben a legfrissebb információk állnak rendelkezésünkre az üzemvitelről. A legmodernebb technikai eszközöket felhasználva a kieback&peter rendszereknél távolról is tudjuk módosítani a felhasználó által szükséges paramétereket és a működtető szoftvert is.

A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logó a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll.

 

Az LS Épületautomatika Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.