Wooshin szlovénia

2016-ban a Wooshin gyógyszeripari vállalat új gyárat nyitott Szlovéniában a tervezett magyarországi beruházá helyett. A magyarországi előkészületek során cégünk már kapcsolatba került a dél-koreai székhelyű gyógyszeripari vállalattal, ugyanis egyik stratégiai partnerük létesítményében már az LS épületAutomatika Kft. által szállított rendszer fut. Ennek megismerése után a Wooshin ügyvezetője ugyanilyen rendszer kiepítése mellett döntött.

A szlovén helyszínen magas technológiai követelmények mellett, tisztatéri környezetben készülnek termékeik.

Az általunk telepített atomatika rendszer és felügyeleti központ segítségével folyamatosan nyomon követik és dokumentálják a gyártás során fennálló paramétereket.

A rendszerbe egyéb, idegen rendszerek is integrálásra kerültek (víztisztító berendezés, kompresszortelep).

A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logó a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll.

 

Az LS Épületautomatika Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.