Wahrmann Palota

(2008)

Partnercégünk kivitelezésében készült Wahrmann Palota épületautomatika és épületfelügyeleti rendszere 3 DDC3000-es digitális szabályozóból és teljeskörű Kieback&Peter GLT4002 épületfelügyeleti rendszerből áll.

Az épület teljes automatika rendszere a diszpécser központból kezelhető, amely mintegy 500 fizikai adatpontot jelent. Az épület bérleményeinek fogyasztása M_BUS kommunikációval csatlakozik az épületfelügyeleti központhoz.

A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logó a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll.

 

Az LS Épületautomatika Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.