Vincotech

Alközponti szoftver, felügyeleti szoftver, üzembe helyezés (2012,2014)

A Vincotech egy dinamikusan fejlődő nemzetközi vállalat, a Mitsubishi Electric Corporation tagja, németországi központtal, és magyarországi fejlesztő és gyártó részleggel.

Magas színvonalú teljesítmény-elektronikai áramköröket terveznek és gyártanak ipari hajtásokhoz és napenergiás inverterekhez.

A bicskei gyárban partnercégünkkel közösen kezdtük meg a régi, elavult épületautomatika cseréjét Kieback&Peter DDC4000-es rendszerre, valamint üzembe helyeztünk egy Neutrino GLT épületfelügyeleti állomást is. Tekintettel a megrendelő megelégedettségére, a 2013-as évben várható további épületrészek is átalakításra kerülnek.

2014-ben folytattuk az átalakítást, melyhez az RLT5-6-7 légtechnikák automatika cseréje és az új hűtőgépek épületautomatika kiépítése, valamint mindezek a Kieback&Peter GLT4002 felügyeleti rendszerbe kötése volt a feladat.  Afelügyeleti rendszer is bővítettük, bekerült egy SMS és egy E-mail küldő modul is, így esetleges üzemzavar esetén a kezelőszemélyzet időben tájékoztatást kap a felmerülő hibákról. A 2014-es átalakítás során nem csak az épületautomatika elemeket és a szoftvert készítette el cégünk, hanem komplett teljes szolgáltatást nyújtottunk erősáramú és automatika kapcsolószekrény gyártással, kábelezéssel.

2016-ban folytatódott a telephely épületautomatika rendszereinek átalakítása, ennek keretében a fejlesztési labor és a fejlesztési iroda rendszerét alakítottuk át korszerű rendszerre, amely magába foglalta a kapcsolószekrények cseréjét is. Új rendszerelemként irodák egyedi szabályozása is bekerült az épületfelügyeleti rendszerbe, itt érdekesség a BacNET kommunikáció egy idegen egyedi helység szabályzóval.

 

(2017)

(tervezés, alközponti szoftver, felügyeleti szoftver, szekrénygyártás, kábelezés felszerelés-bekötés, üzembe helyezés)

 

2017-ban ugyancsak folytatódott a telephely épületautomatika rendszereinek  bővítése, ennek keretében a 3-as épület komplett fűtési rendszerét alakítottuk át korszerű Kieback&Peter DDC4200 szabályzóval, amellyel a helységek egyedi fűtésszabályzása is megoldható lett.

Az étterem légtechnikai rendszerét  bekötöttük a szabályozástechnikai rendszerbe csakúgy, mint a kazánház és a hőközpont elavult szabályozástechnikai berendezéseit, melyeket  2 db Kieback&Peter DDC4200-as típusra cseréltünk,

A már korábban átalakított rendszerekhez minden esetben új szabályozó szelepeket szállítottunk a vállalat teljes területére.

A VIN2020 projekt keretében a gyáregység egy részének teljes átalakításához és tisztaterek létrehozásához szállítottunk épületautomatika rendszert, melyet bekötöttünk a már üzemelő Neutrino felügyeleti rendszerbe. Ez utóbbi feladat 3 Kieback&Peter DDC4200-as szabályzót és mintegy 600 adatpontot jelentett. Év végén az általunk szállított rendszerekre teljes körű karbantartási szerződést is kötöttünk.

A régi rendszereket kiegészítettük további érzékelőkkel, amelyek segítik az üzemeltetés munkáját.

A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logó a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll.

 

Az LS Épületautomatika Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.