Veszprém Aréna

Tervezés, telepítés, software, üzembe helyezés (2008)

Az új kb. 4000 főt befogadó multifunkciós csarnok teljes épületautomatika és
épületfelügyeleti rendszerét a Kieback&Peter készülékeivel építettük ki.

DDC4000 típusú alközpontról működtetjük és szabályozzuk az 5 db légtechnikai berendezést, valamint a több, mint 20 szociális helyiség egyedi szellőztetését. Ugyancsak a legkorszerűbb érintőképernyős DDC4000 alközpontról szabályozzuk a kazánházból induló fűtési köröket (radiátoros és padlófűtés). Az erősáramú elosztószekrényekben 50 db kihelyezett terepi modul gyűjti össze az elosztószekrények, a füstelszívások, a sprinklerberendezés, a szennyvíz- és csapadékvíz-átemelő szivattyúk, valamint a világításkapcsolások adatpontjait.
A felügyeleti feladatokat GLT4002 Neutrino központ látja el, közel 600 fizikai adatponttal. A csarnok világításának nagy része központilag is kapcsolható a felügyeletről. A felügyeleti központ távoli helyről internetes kapcsolaton keresztül is elérhető.

A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logó a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll.

 

Az LS Épületautomatika Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.