Több szintes családiház Budapest

Tervezés, üzembe helyezés, software, 2007

A több szintes budapesti családi ház teljes fűtési és légtechnikai rendszerének szabályozását és vezérlését 4 db DDC4200-es szabályozóval készítettük el, megközelítően 400 adatpontot üzemeltetünk.

A minden szinten elhelyezett érintő képernyős modul a teljes épületről információ ad a kezelőjének. A helyiségek egyedi szabályozással vannak ellátva (fűtés és mennyezethűtés) mely  a helyiségben elhelyezett digitális kijelzővel rendelkező hőmérséklet érzékelőről is korrigálható. A rendszer együtt dolgozik a világítás és árnyékolás vezérléssel, valamint a behatolás védelmi rendszerrel is. A különböző üzemmódok GSM modulon keresztül is vezérelhetőek.

A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logó a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll.

 

Az LS Épületautomatika Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.