Szeged Plaza

tervezés, alközponti szoftver, felügyeleti szoftver, szekrénygyártás-átalakítás, üzembe helyezés

Szeged egyik legnagyobb bevásárló központjában, a Szeged Plaza-ban a 2012-es évben cseréltük  az elavult épületautomatika és épületfelügyeletet modern, Kieback&Peter típusra.
A mozik és az üzletek optimális komfortjáról és energiatakarékos üzeméről 4 db DDC4000 rendszervezérlő és 3 db BMR410 kompakt DDC alállomás gondoskodik.

A rendszer kb. 1000 adatpontot jelenít meg az új felügyeleti rendszeren, melyhez internetes távelérés is tartozik, megkönnyítve ezzel az üzemeltetést és a javítást.

A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logó a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll.

 

Az LS Épületautomatika Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.