Széchenyi István Egyetem Győr

Belsőégésű Motorok Tanszék Fékpad (AUDI)

Új fékpadterem és a hozzátartozó kiszolgáló helyiségek automatika rendszerének komplett kiépítése szekrénygyártással és kábelezéssel. Különleges kihívás volt a meglehetősen kis helyiség óránkénti több százszoros légcseréjének szabályozása a nagyteljesítményű motorok tesztelése következtében kibocsátott veszélyes kipufogógáz szellőztetése érdekében.

A külső tüzelőanyag-tartályokból érkező benzin, gázolja és egyéb anyagok adagolását, ill. ennek kiválasztását is az automatika rendszeren keresztül végezzük.

Szigorú levegőminőségi riasztórendszert telepítettünk a különböző emissziós gázok levegőben lévő töménységének mérésére, emberre veszélyes koncentráció esetén teljes körű riasztás.

 

A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logó a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll.

 

Az LS Épületautomatika Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.