Soneas

A SONEAS Vegyipari Kft. egy magas színvonalú szakmai tudással rendelkező gyógyszervegyészeti cég.

2017-ben a Budapest Bányalég úti telepükon új gyártási terület került kialakításra, ahol gyógyszeralapanyag utsoló, szárítési folyamatait végzik. A kivitelezés rédekessége, hogy RB-s területről lévén szó fokozott előírásokknak kellett megfelelni.

Cégünk szállította a gyártóterület gépészeti elosztóját és a munkaterület légtechnikai berendezését szabályozó DOMAT epületautomatika rendszert és grafikus felügyeletet.

A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logó a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll.

 

Az LS Épületautomatika Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.