Silbersee Apparthotel

Tervezés, épületautomatika anyagok, szoftver(2014)

Cégünk szállította a Turracher Höhe-i vadonatúj apartman ház épületautomatika és épületfelügyeleti rendszerét.

Az Apparthotel Silbersee Turracher Höhe-n, a Turrachi tó partján fekszik, csodálatos környezetben, a sípálya közvetlen közelségében. 11 önellátó apartmanban várja vendégeit, különböző szolgáltatásokat kínálva. Tökéletes pályaszállás igényes családoknak és társaságoknak. Egyes apartmanok összenyitásával akár 10 személy is lakhat együtt.

 

A 11 önálló apartmanban egyedi helység szabályzás gondoskodik a szobák kellemes hőmérsékletéről, időprogrammal ellátva a komfort mellett az energiatakarékosságra is ügyelve. Az épület egyéb rendszerei, mint a wellness fűtése-szellőzése (MODBUS kommunikációval a légkezelőhöz), a közösségi terek fűtése, a világítás és egyéb erősáramú rendszerek vezérlése, lift jelzések ellenőrzése mind a beépített Domat Control System felügyeleti számítógépben futnak össze, ahonnan a kezelő egy helyről az egész apartman házat a kezében tarthatja. Minden egyes szoba és helység energiamérővel van ellátva (hőmennyiség, víz- és elektromos fogyasztás), így a gyűjtött adatokból könnyen látható, ha valahol nagyobb az energiafelhasználás. Így gyorsan be lehet avatkozni annak érdekében, hogy a túlfogyasztás és a környezetszennyezés elkerülhető legyen.

 

http://www.apparthotelsilbersee.at/hu

A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logó a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll.

 

Az LS Épületautomatika Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.