Richter Gedeon Rt

Telepítés, szekrénygyártás, üzembe helyezés (2003)

A legnagyobb magyarországi gyógyszergyárban az LSA Kft kivitelezésében készült el a növényüzemi gyártócsarnok szellőzése. A rendszer érdekessége, hogy a légtechnikai szabályozástechnikai elemek egy része robbanásbiztos kivitelű.

Kazánház és fűtési rendszerek (Noszlopy telep) (2004)
(Tervezés, telepítés, szekrénygyártás, üzembe helyezés)

Új kazánház és a hozzá tartozó hőközpontok (5 db) szabályozását végezzük Siemens DDC rendszerrel. Rendszerbe 250 adatpontot integráltunk és helyi hálózaton keresztül továbbítjuk az adatokat az energiaközpontba telepített grafikus felügyeleti rendszerre.

BIO II Feldolgozó II (2005)
(Tervezés, telepítés, szekrénygyártás, üzembe helyezés)

Hosszú egyeztetések és tárgyalások után az RG-Rt megbízást adott Cégünknek az Rt területén kivitelezésre kerülő első Kieback & Peter DDC3000 rendszer kiépítésére. A rendszer periférikus eszközei robbanásveszélyes térben kerültek elhelyezésre a szabványoknak megfelelő kivitelben. Rendszerbe 150 adatpontot integráltunk és felügyeletét távfelügyeleti központunkon keresztül végezzük, nyilvános telefonhálózaton keresztül. Így a felhasználói igényekre, esetleges hibákra a lehető leggyorsabban tudunk reagálni. Extra szolgáltatásként az üzemeltető részére heti bontásos trend adatközlést végzünk.

BIO II Feldolgozó I (2005)
(Tervezés, telepítés, szekrénygyártás, üzembe helyezés)
Megrendelői bizalom kifejezése volt, hogy a második Kieback & Peter rendszer kiépítésére rövid időn belül megkaptuk a megbízást. A rendszer periférikus eszközei itt is robbanásveszélyes térben kerültek elhelyezésre. Rendszerbe 130 adatpontot integráltunk és felügyeletét szintén távfelügyeleti központunkon keresztül végezzük.

BIO II Fermentáció III hőközpont (2006)
(Tervezés, telepítés, szekrénygyártás, üzembe helyezés)
A már előzetesen telepített Kieback&Peter rendszerhez kapcsolódóan a BIO II Fermentáció III területén lévő hőközponti rekonstrukció folyamán új automatika rendszert építettünk ki, mely a gőz- melegvizes hőcserélő szabályozása mellet elvégzi a fűtési rendszer, valamint a használati melegvíz szabályozását is. A rendszerbe integrált adatpontok felügyeletét szintén távfelügyeleti központunkon keresztül végezzük.

BIO II Fermentáció III Légtechnikai rendszerek (2006)
(Tervezés, telepítés, szekrénygyártás, üzembe helyezés)
Folytatva a BIO II Fermentáció III területén elkezdett munkánkat a csarnok rekonstrukciója során kialakított új légtechnikai rendszereket is Kieback&Peter DDC szabályozókkal láttuk el. Energiatakarékossági szempontokat valamint a biztonsági (vész) üzemet is biztosítandóan a rendszereket frekvenciváltós szabályozással üzemeltetjük. A közel 100 adatpontos rendszerhez üzemeltetési segítséget nyújtunk távfelügyeleti központunkon keresztül.

KÉMIA II üzem légtechnikai rendszerek (2006)
A légtechnikai rendszerek RB-s berendezéseinek szállításában és telepítésében vettünk részt.

Mintacsomagoló (2008)
(Tervezés, telepítés, szekrénygyártás, üzembe helyezés)

Az RG-Rt közvetlen megbízására az új mintacsomagoló területén felújításra kerülő gépészeti rendszerek szabályozását és vezérlését Kieback & Peter DDC3000 rendszer kiépítésével valósítottuk meg. Rendszerbe 150 adatpontot integráltunk és gyári hálózaton keresztül jutatjuk el az adatokat a hűtő üzem diszpécser központjában kialakított új Kieback&Peter épületfelügyeleti központra.

Diósgyőr u-i óvoda. (2009)
(Tervezés, telepítés, szekrénygyártás, üzembe helyezés)

Az TÉSZ Kft megbízása alapján a felújításra került óvoda fűtési rendszerét láttuk el Kieback & Peter DDC szabályozóval. 

Gyömrői úti magasraktár (2011)

(Tervezés, telepítés, szekrénygyártás, üzembe helyezés)

Több évi távollét után tértünk vissza a Richter Gedeon gyár területére, mikor felkérést kaptunk a magas raktári felújított gépészeti rendszerek szabályozására-vezérlésére. A rendszer két légkezelőből és szintenként több speciálisan beépített FC készülékből áll. Az új DDC4000 családdal kiépített rendszerünket csatlakoztattuk a gyárban már üzemelő GLT4002 Neutrino központi épület-felügyeleti rendszerhez.

Kémia III üzem.(2012)
(Tervezés, telepítés, szekrénygyártás, üzembe helyezés)

A 2011 évi visszatérés után új megbízást kaptunk a gyógyszergyárban. A Kémia III üzem teljes légtechnikai átalakításában vettünk részt. A terület RB-s besorolású. A szabályozó és vezérlő rendszert a DDC4000 modullal csatlakoztattuk a gyárban már üzemelő GLT4002 Neutrino központi épület-felügyeleti rendszerhez.

BIO II üzem felügyelet (2012)
(Tervezés, telepítés, szekrénygyártás, üzembe helyezés)

Több évi előkészítés és tárgyalás eredményeként 2012-ben megépülhetett a BIO II üzemi terület csatlakozása a központi felügyeleti rendszerhez. A grafikus programok elkészítése után több helyi munkaállomást telepítettünk, melyen keresztül az üzemeltetők szelektíven tudják a saját területüket felügyelni, üzemeltetni. A Kieback&Peter GLT4002-es felügyeleti rendszer így 300 adatponttal bővült.

A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logó a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll.

 

Az LS Épületautomatika Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.