Péterffy Sándor utcai kórház

Tervezés, üzembe helyezés (2005-2013)

A budapesti kórházban egy nagy légkezelő 4 külön ágra osztott egyedi befúvás - elszívás szabályozását látja el a Kieback & Peter DDC3000 rendszer. A berendezés feladata a hagyományos légtechnikai szabályozáson kívül a melegvíz ellátó rendszer vezérlése, valamint hibajelzések gyűjtése és megjelenítése a szabályozó saját kijelzőjén.

Csecsemőosztály (2013)

(tervezés, anyagszállítás)

Partnercégünkkel közösen 2013-ban a kórház csecsemőosztályának légtechnikai szabályozását végeztük el DDC420 típusú szabályzókkal

A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logó a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll.

 

Az LS Épületautomatika Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.