Pernix Pharma

Alközponti szoftver, felügyeleti szoftver, üzembe helyezés

A zalaegerszegi gyógyszergyár új épületének kialakítása során a légkezelők szabályozását és a nyomásszabályzást, valamint a monitoring rendszert 2 db Kieback&Peter DDC4200 digitális szabályozókkal oldottuk meg. A felügyeleti rendszer kialakítása során különös figyelmet fordítottunk a könnyű kezelhetőségre, a gyors és pontos kommunikációra, valamint az adatok egyszerű elmenthetőségére s visszakereshetőségére.

A rendszer központja az épületfelügyeleti számítógép, amely TCP/IP kapcsolatban áll az alállomásokkal, és lehetővé teszi az interneten keresztüli gyors elérést az LSA szerviz személyzete számára is.

Érdekesség, hogy az esetleges hibákat a felügyeleti állomás egy erősítőn és kihangosító rendszeren keresztül be is mondja, így a gyártótérben dolgozók gyorsan értesülhetnek az eseményekről.

A rendszer mintegy 500 adatponttal rendelkezik.

A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logó a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll.

 

Az LS Épületautomatika Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.