Pannonpharma

Tervezés, telepítés, szekrénygyártás, üzembe helyezés (2005)

A gyógyszergyártó cég meglévő objektumában már működő DDC rendszert bővítettük 100 adatponttal.

 

Gyógynövénykutató Budakalász, gyártóüzem (2008)
(Tervezés, telepítés, szekrényátalakítás, üzembe helyezés)

A meglévő légtechnikai rendszer szabályozását és vezérlését cseréltük le Kieback&Peter DDC3000 szabályozórendszerre. Az üzemeltetés gazdaságosabbá tétele érdekében a rendszerekbe frekvenciaváltó kerültek beépítésre a hozzá tartozó nyomásérzékelőkkel.

Hőközpont (2012)
(Tervezés, telepítés, szekrénygyártás, üzembe helyezés)

A kazánház és hőközpont korszerűsítésének egyik fontos állomása volt az új és meglévő rendszerek ellátása korszerű szabályozással. A szabályozásokat kieback&peter DDC4200-as készülékekkel és terepi kiegészítőkkel oldottuk meg. A meglévő rendszer 180 adatponttal bővült.

A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logó a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll.

 

Az LS Épületautomatika Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.