MOL Százhalombatta

Tervezés, telepítés, szekrénygyártás, üzembe helyezés (2004-2006)

(2004)
Szennyvíztelep

(Tervezés, telepítés, szekrénygyártás, üzembe helyezés)
Robbanásveszélyes gépészeti rendszerek szabályozása és vezérlése Siemens típusú DDC szabályozókkal történik. A berendezésben összesen 240 fizikai adatpont kezel.

(2005)
Szennyvíztelep gépészeti felügyelet

(Tervezés, telepítés, szekrénygyártás, üzembe helyezés)
A szabályozástechnikai rendszert 2005-évben láttuk el számítógépes felügyelettel. A mozgó diszpécser szolgálat részére SMS küldő rendszert építettünk ki az esetleges hibák azonnali értelmezésére.

(2006)
Laborépület, Matrica múzeum

A partnercégünk kivitelezésében készült laborépület (DDC3000) valamint Matrica múzeum (LRP4) Kieback&Peter szabályozókkal oldottuk meg.

A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logó a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll.

 

Az LS Épületautomatika Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.