MOL

Tervezés, szekrénygyártás, automatika rendszer üzembe helyezés, felügyeleti központ telepítés

2011-ben a MOL budapesti központi irodaépületeiben folyamatos felújítások során cégünk került kiválasztásra a központi automatika rendszer telepítésére és az újonnan történő átalakítások, felújítások, bővítések integrálására.

Fehérház – hőközpont felújítás (2011)

2011-ben teljes felújításon esett át az irodakomplexum Fehérház épületének hőközpontja. A központ automatizálását DOMAT szabályzóval végezzük. A Létesítménygazdálkodási irodában telepített felügyeleti számítógépről így elérhetővé válik a hőközpont, és igény szerint távoli beavatkozásra is lehetőség nyílik.

Hűtőgép integráció (2011)

Az irodaépületek tetején található folyadékhűtő berendezések ModBus-on történő integrálását és központi épületfelügyeleti központra történő illesztését végeztük el. Így ezen eszközök távolról menedzselhetőek.

Lift- és tűzjelző központok hibajelzéseinek integrálása (2011)

A gyorsabb hibajavítások és magas üzembiztonság fenntartása érdekében integrálásra kerültek az irodaépületekben található lift- és tűzjelző központok hibajelzései. A berendezések gyűjtött hibajelet küldenek a felügyeleti állomásra, hogy minél hamarabb megkezdődhessen a problémák elhárítása.

Székház – hőközpont felújítás (2012)

2012-ben teljes felújításon esett át a főépület hőközpontja. A központ automatizálását DOMAT szabályzóval végezzük. A Létesítménygazdálkodási irodában telepített felügyeleti számítógépről így elérhetővé válik a hőközpont, és igény szerint távoli beavatkozásra is lehetőség nyílik.

Székház – Légtechnikák integrációja (2012)

2012-ben a főépület légtechnikai berendezéseinek szabályzását is integráltuk a már meglévő DOMAT felügyeleti központra. A berendezések erősáramú szekrényeinek átalakításával bekerültek DDC szabályzóink, így az eszközöket távolról is elérhetővé váltak az üzemeltetés számára, nagyban segítve napi munkájukat.

Az emblematikus épület leghíresebb terme a Nemzetközi tárgyaló (2013)

Átépítésre, korszerűsítésre került a leghíresebb tárgyaló a Nemzetközi tárgyaló, melynek során egyedi hőmérséletszabályzás alkalmazunk a tárgyaló megfelelő hőmérsékletének biztosítására. A tárgyalóhoz tartozik egy tolmácsterem is, ami saját szabályzással rendelkezik.

Mol székház Étterem rekonstrukció (2014)

Az épület belső konyhával rendelkezik, ahol minden dolgozónak lehetősége van az étkezésre. A helységben teljeskörű konyha található. A felújítás során mind a konyha, mind az étterem rész megújuláson esett át, és ezzel egyidőben a cég a gépészet felújítását is eszközölte.

Új légtechnikai berendezések kerültek beépítésre a ételszag elszívására és az étterem temperálására. A rendszereket az általunk szállított Domat szabályzók vezérlik, biztosítva ezzel a megfelelő körülményeket. A teljes rendszer integrálásra került a már meglévő felügyeleti rendszerre is. Az átalakítás óta az étterem hőmérséklete télen-nyáron kiegyensúlyozott, és javult a légminősége is.

Mol békásmegyeri telephely hőközpont felújítás (2014)

A Békásmegyeren található telephely irodaépületében a hőközpont teljes rekonstrukciója zajlott le. A munkálatok alatt elbontásra került minden, a távhővezeték csatlakozási pontjáig, és új központ építése valósult meg. Cégünk végezte a teljes automatika kivitelezést, ahol Domat szabályzóval látjuk el a fűtési körök megfelelő ellátását és a melegvíz előállításának folyamatát.

Mol Agrober épület hőközpont felújítás (2015)

Az Agrober irodaépületében a hőközpont teljes rekonstrukciója zajlott le. A munkálatok alatt elbontásra került a régi hőközpont, és új központ építése valósult meg. Cégünk végezte a teljes automatika kivitelezést, ahol Domat szabályzóval látjuk el a fűtési körök megfelelő ellátását és a melegvíz előállításának folyamatát.

Mol békásmegyeri telephely elosztószekrények felújítása (2015)

A Békásmegyeren található telephely irodaépületében található elosztószekrények felujítására került sor.

Mol békásmegyeri telephely Labor légtechnika és Sz. épület kazánjainak illszetése (2015)

Mol csepeli telephelyének elosztószekrény felújítása (2015)

A Csepelen található telephely épületeinek elosztószekrény felujítási projektje indult el a 2015-ös évben. Első ütemben két épület (5,20) került átalakításra.

Mol békásmegyeri telephelyének elosztószekrény felújítása (2016)

A Békásmegyeren található telephely épületeinek elosztószekrény felujítási projektje indult el a 2016-os évben. Első ütemben a D épületben található elosztók cseréje történt meg.

A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logó a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll.

 

Az LS Épületautomatika Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.