Material Design Center

Tervezés, üzembe helyezés

Az egyik legújabb budapesti lakás-felszerelési cikkek árusításával foglakozó bevásárlóközpontban Kieback & Peter DDC 3000-es szabályozó rendszer biztosítja az épület komfortját. A kb. 300 adatpont mellett érdekesség, hogy az egyik szabályozó speciális kivitelű, amely lehetővé teszi az épületben működő EIB-busra történő csatlakozást is.

 

A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logó a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll.

 

Az LS Épületautomatika Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.