Kaufland üzletek, Románia

Tervezés, telepítés, kábelszerelés, software, épület felügyelet, szekrénygyártás, üzembe helyezés

2008 közepe óta szerelünk Romániában Kaufland üzletekbe épületautomatika rendszert. Kieback&Peter gyártmányú perifériákat és DDC elemeket telepítettünk. Cégünk tervezte és gyártotta az erős- és gyengeáramú automatika elosztószekrényeket, mi végeztük a kábelezést és a perifériák szerelését, kétoldali bekötését.

DDC4200 típusú színes érintőképernyős automatika szabályzó vezérli az eladótér és a kiszolgáló helyiségek szellőzését biztosító légkezelőket. Ugyanez a szabályzó indítja a kazánt, üzem és hibajelet fogadva attól. Végzünk még világításkapcsolásokat, illetve a riasztórendszer és más épületgépészeti berendezések működtetésében is részt veszünk.

Az egész rendszer működése, állapota áttekinthető az eladótérben az információs pultnál telepített színes érintőképernyős kezelőegységen, ahonnan bizonyos kapcsolások is elvégezhetők. A rendszer kb. 350 adatpontot foglal magába.

Áruházak az alábbi városokban:

Botosani Buzau Megyes
Mioveni Resica Slobozia

 

Románia Torda Kaufland elosztóraktár (2011)

 

Az új építésű romániai elosztóraktár épületautomatika rendszeréhez perifériák, DDC elemek szállítása, az épületautomatika Kieback&Peter rendszer tervezése, telepítése, beszabályozása. Összesen 44 önálló szabályozás 5 db DDC4200 szabályzóval és közel 2000 adatpont feldolgozása. Felügyeleti számítógépek telepítése, grafikájának megrajzolása, helyszíni beszabályozások. A magas minőségi követelményeknek megfelelő rendszerbe beintegráltuk az egyéb rendszereket (pl. tűzvédelem, vagyonvédelem stb.).

A rendszer 2013-ban a II. ütemmel bővült, ahol további 1 db DDC4200-as szabályzóval bővítettük a meglévő épületautomatika és épületfelügyeletet.

A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logó a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll.

 

Az LS Épületautomatika Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.