Izotóp Intézet

Tervezés, alközponti szoftver, felügyeleti szoftver, üzembe helyezés (2013-2015)

Az Izotóp Intézet Kft. radioaktív izotópok és egyéb termékek kutatásával, fejlesztésével, gyártásával foglalkozik, melyeket széles körben alkalmaznak, főként az egészségügy, a kutatás és az ipar területén.

A légtechnikai és tisztatéri rendszerek felújításánál partnercégünkkel közösen cégünk szállította az épületautomatika és épületfelügyeleti rendszert. A több épületben elhelyezkedő DDC4200-as digitális szabályzók a vállalati hálózatot felhasználva lépnek kapcsolatba a központi épületben elhelyezett GLT4000 felügyeleti rendszerrel. Érdekesség, hogy két ilyen felügyeleti állomás is működik a vállalatnál, az egyik a szabályozástechnikai eszközöket fogja össze, a másik pedig csak a monitoring érzékelők jeleit gyűjti és tárolja el, melyeknek DDC eszközei teljesen el vannak választva a szabályozástechnikai rendszertől. A központi épület mellett a XVII/B és XXII/B épületeket is bevontuk a teljes rendszerbe.

Összességében 6 Kieback&Peter DC4200-as szabályzó számos kihelyezett modullal mintegy 2000 adatpontot kezel. Az LSA Kft teljes körű karbantartási szerződéssel is rendelkezik, így biztosítva a folyamatos, üzemzavar nélküli termelést.

A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logó a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll.

 

Az LS Épületautomatika Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.