Hirtenberger Automotive Safety Hungary Bt

Tervezés, elosztószekrény gyártás, szoftverírás (2014)

Az autóipari beszállító növelte kapacitását, és újabb kamrákat állított üzembe, amelyeknek a nyomás- és hőmérsékletszabályozását cégünk oldotta meg a Kieback&Peter német cég automatika rendszerével. A bővítés újabb közel 100 adatpontot jelentett, új légkezelővel és új elosztószekrénnyel. A régi rendszerhez képest, most egy DDC4200 szabályzót (+ 1 db BMD4064 modult) programoztunk fel és helyeztünk üzembe.

A feladat megkövetelte a pontos szabályozást, mert kis nyomáseltérésnél is leáll a kamra működése, ami termeléskiesést okoz.  A kivitelezés minőségét bizonyítja a z üzembehelyezés óta tartó hibamentes működés.

A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logó a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll.

 

Az LS Épületautomatika Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.