Galerius Fürdő **** - Siófok

A projektet közbeszerzési pályázaton nyertük el 2017 augusztusában. A feladat a következő volt: a meglévő épületautomatika rendszer cseréje (kivéve a kapcsolószekrények).

A projekt során kicseréltük a az összes szabályzót, a szellőzőberendezések hűtési és fűtési szabályozó szelepeit, szinte valamennyi érzékelőt, új páratartalom érzékelőket szereltünk fel az uszodatérben, lecseréltük a teljes egyedi fűtés szabályzó rendszert. Új képekkel, új funkciókkal új felügyeleti gépet is telepítettünk. Kb. 800 adatpont került ezen a területen az automatika rendszer szabályozása alá.

Ezzel párhuzamosan lecseréltük az uszodagépészet és felügyeleti rendszer összes szabályzóját. Ez kb. 400 adatpont volt, és szakcég alvállalkozóval végeztettük a munkát (Fürdőpark Kft.). Lecserélésre kerültek a vízórák medencénként, a leeresztő mágnesszelepek, és sok egyéb hibás periféria is.

A négy csillagos wellness fürdő új, korszerű automatika rendszert kapott sok új funkcióval (pl. megvalósult a rendszer távoli elérése is), a kezelőket kioktattuk, megújítottuk a terveket is.

A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logó a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll.

 

Az LS Épületautomatika Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.