DENSO Székesfehérvár

Tervezés, komplett kivitelezés (2005-)

(2005)
(Tervezés, komplett kivitelezés)
Japán autóalkatrész gyár. Átfogó gépészeti, ill. technológiai épület felügyeleti rendszer, Siemens elemekből. Érdekessége az Unigyr - RS Integral integráció felügyeleti szinten.DESIGO Insight felügyeleti rendszer kb. 1300 adatpont kezelésére. Az LSA Kft-nek teljes körű karbantartási szerződése van projektre, ahol is 724-es szolgáltatást nyújtunk megrendelőnknek.

(2006)
A gyártó üzemben új, Kieback&Peter 4002 Neutrino épület felügyeleti központot helyeztünk üzembe. A felügyeleti rendszerre kapcsolódnak az épület új automatika rendszerei, melyek DDC3000 típusú központtal kerültek szállításra. A rendszer ebben az állapotában kb 650 adatpontot kezel.

(2007)
A IV. ütem hozzátoldott épületrészének teljeskörű automatizálása, és felügyeletbe vonása  450 további adatponttal. A szabályozási feladatokat a legmodernebb DDC4200-as digitális szabályozókkal oldottuk meg, melyek kommunikációs szinten teljes mértékben kompatibilisek az elmúlt évben általunk telepített DDC3000-es rendszerrel. Kommunikációhoz saját TCP/IP / VDSL hálózatot alakítottunk ki.
Ebben az évben megkezdtük az elavult  Desigo Insight (Unigyr és Integral) rendszerek folyamatos cseréjét Kieback&Peter DDC4000-s rendszerre

(2008-2012)

A gyár egyre növekvő kapacitás-igénye miatt, folyamatos fejlesztések, hozzáépítések történtek. Ezen projektek gépészeti és kiszolgáló technológiai automatizálását is egyaránt cégünk végezte.

Ezzel párhuzamosan tovább folytatódott a régi Landis&Staefa rendszerek cseréje DDC4000-es technikára, mely 2011-ben lezárult. Mára a gyár homogén Kieback&Peter rendszerrel rendelkezik, mely több mint 3000 fizikai adatpontján keresztül működteti a gépészeti és villamos berendezéseket.

 

(2017)

Denso épületfelügyeleti bővítési munkák:

UPS kapcsolások, SCC terület bővítés, Phase3 terület bővítés, pontforrások megvalósítása, CWT rendszer bővítés, TIE 1. terület bővítés, kompresszor szárítók monitoringjának integrálása a felügyeletbe.

A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logó a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll.

 

Az LS Épületautomatika Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.