DELPHI

(tervezés, alközponti szoftver, felügyeleti szoftver, szekrénygyártás, üzembe helyezés)

A szombathelyi Delphi autóalkatrészgyár projekt épületautomatika rendszeréhez partnercégünk megrendelése alapján szállítottunk 6 db Kieback&Peter DDC4200-as szabályozó és vezérlő rendszert Neutrino épületfelügyelettel kompletten, kapcsolószekrényekkel, kábelezéssel kulcsra készen. A tisztatéri rendszerhez, amely a légtechnikán kívül egyedi nyomásszabályzásból és monitoring rendszerből áll, csatlakozik még több Softwall rendszer is, melyeknek bővítése 2017-ben történt meg. Érdekesség, a tisztatéri részecskeszámláló MODBUS kommunikációval történő bekötése a felügyeleti rendszerbe

A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logó a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll.

 

Az LS Épületautomatika Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.