CSABAcast Könnyűfémöntöde Kft.

A CSABAcast Könnyűfémöntöde Korlátolt Felelősségű Társaság fő tevékenysége a nyomásos alumínium öntvények előállítása, felületkezelése, megmunkálása és szerelése. Vevőik elsősorban az európai, főleg német autógyárak, néhány autóipari rendszerbeszállító, de szállítanak alumínium alkatrészeket több, nem az autóiparban működő vállalkozásnak, például a Bosch Csoport tagjaként működő Buderus GmbH-nak és a Miele konszernnek.

A CSABAcast Kft. az Apc-on (Heves megye) található bérelt telephelyétől mintegy 1 km-re, a 21-es út mellett közvetlenül 84.000 m2-es, fejleszthető ipari területet vásárolt és megtervezte az új termelő-csarnokokat. A csarnokban kialakított új öntöde hűtéri rendszerének autmatizálását cégünk szállította. A Projekt Során a Lenergy Magyarország Kft-vel közreműködve az LS Épületautomatika Kft. tervezte és gyártotta a gépészeti hűtési rendszer elosztóit, amibe Domat szabályozók végzik a szerszámhűtés kiszolgálására létesített gigantikus méretű puffertartályok szintszabályozását és az ebben található, szükséges hőmérsékletű hűtővíz előlállítását végző folyadékhűtő kontrollálását.

A folyamat grafikusan is nyomonkövethető az elosztó előlapján elhelyezett Domat érintőképernyővel ellátott grafikus kijelzőjén, illetve az irodában telepített Domat RcVision grafikus felügyeleti rendszeren, amely a gyártási körülmények mellé gyűjtött trendadatokat szolgáltat.

A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logó a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll.

 

Az LS Épületautomatika Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.