Corvin Mozi

Tervezés, kivitelezés, üzembe helyezés

A patinás budapesti filmszínház rekonstrulciójára 1995-ben került sor először. Az akkor beépített szabályozástechnikai rendszer mára elavult, sokszor hibásan működött, ezért döntött a Budapest Film a teljes automatika rendszer cseréjéről.

Az átépítés során Kieback&Peter DDC3200-as szabályozórendszer és GLT1002N Neutrino épületfelügyeleti rendszert telapítettünk az épületbe.


A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logó a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll.

 

Az LS Épületautomatika Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.