CEVA, Budapest

Alközponti szoftver, üzembe helyezés (2005)

A gyógyszergyár átalakítása során 15 helyiség nyomáskülönbség szabályozását partnercégünkkel közösen, 1db DDC3200 típusú készülékkel és kiegészítő modulok felhasználásával valósítottuk meg.

CEVA Bact UP ’09 (2009)
(alközponti szoftver, felügyeleti szoftver, szekrénygyártás, üzembe helyezés)

A gyógyszergyár új épületének kialakítása során a légkezelők szabályozását és a nyomásszabályzást, valamint a validált monitoring rendszert Kieback&Peter DDC4000 digitális szabályozókkal oldottuk meg. A rendszer lelke egy Neutrino 4002N GLT épületfelügyeleti rendszer, amely TCP/IP kapcsolatban áll az alállomásokkal, és lehetővé teszi az interneten keresztüli gyors elérést az LSA szerviz személyzete számára is. A mintegy 1000 adatpontot kezelő rendszerre teljeskörű karbantartási szerződést kötöttünk, így segítve az üzemeltetést és biztosítva a termelési hatékonyságot.
2010-ben további épület (Coxiella) csatlakozott az épületfelügyeleti rendszerhez, az 520 adatpont végső üzembe helyezése márciusban megtörtént, az új rendszer a BactUP projekt felügyeleti számítógépére csatlakozik. A kivitelezés során feladatunk volt a validáláshoz elengedhetetlen IQ/OQ tevékenység elvégzése is.
Karbantartási szerződésünk erre az új területre is kiterjed.

 

CEVA A1 épület:
(tervezés, alközponti szoftver, felügyeleti szoftver, szekrénygyártás, kábelezés, üzembe helyezés)

A gyógyszergyár „A” épületének átalakítása során 8 helyiség nyomáskülönbség, valamint 
2 db légkezelő berendezés szabályozását készítettük el egy  DDC4200 típusú készülékkel és kiegészítő modulokkal. A teljes rendszert bekötöttük a vállalat informatika hálózatán keresztül a CEVA gyógyszergyárban már működő Kieback&Peter Neutrino épületfelügyeleti és adatgyűjtő rendszerbe.

 

B2 bővítés, PILOT projekt (2013-2014)
(alközponti szoftver, felügyeleti szoftver, szekrénygyártás, kábelezés  üzembe helyezés)
2013-2014-ben az épületfelügyeleti rendszer tovább bővült a B2 épület bővítésével és a régi Zander adatgyűjtő rendszer cseréjével. Ez további 7 db digitális rendszervezérlőt és 1700 adatpontot jelent. Kivitelezés alatt van a „PILOT” projekt, aminek a várható befejezése 2014 augusztusa. Ebben a rendszerben további 6 db DDC4200-as digitális alállomás kerül elhelyezésre 1200 adatponttal. Amikor ez a kivitelezés befejeződik, a CEVA Phylaxia gyártóüzeme lesz az LS épületautomatika Kft legnagyobb referencia helyszíne!

 

CEVA H4:
(tervezés, alközponti szoftver, felügyeleti szoftver, szekrénygyártás, kábelezés felszerelés-bekötés, üzembe helyezés)

Partnercégünkkel közösen építettük ki a CEVAPhylaxia Gyógyszergyár H4-es rendszerének épületautomatikáját.

A légtechnikák és a monitoring rendszer a korábbiakhoz hasonlóan épülnek fel és bekötésre kerültek a gyógyszergyár meglévő Kieback&Peter Neutrino épületfelügyeleti és monitoring hálózatába. Ez további 3 db Kieback&Peter DDC4000-es szabályozót és a hozzájuk tartozó bővítő modulokat jelenti.

 

CEVA B3 bővítés és LIO5:
(tervezés, alközponti szoftver, felügyeleti szoftver, szekrénygyártás, kábelezés felszerelés-bekötés, üzembe helyezés)

A fenti két újabb projekt elindult, jelenleg kivitelezés alatt vannak, befejezésük a 2018-as év közepén várható.

 

Foktői növényolajgyár:
(alközponti szoftver, üzembe helyezés)

A foktői növényolajgyár egyes részegységeiben Kieback&Peter BMR410 típusú kompakt DDC szabályzók gondoskodnak a megfelelő légállapotokról és nyomásokról.

A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logó a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll.

 

Az LS Épületautomatika Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.