BRFK II. ker Gyorskocsi u. 31 sz. ép. Kieback&Peter épületfelügyeleti rendszer felújítása

Kazánház és melegvízellátás, valamint gázmotor integráció Tervezés, bontás, telepítés, szekrénygyártás, kábelszerelés, üzembe helyezés (2007)

A régi Kieback&Peter rendszer teljes elbontása után (kivéve a még használható perifériákat: szelepek, érzékelők) szekrényeket telepítettünk, és felújítottuk a kábelezést is.

Kieback & Peter GLT4002 Neutrino épület-felügyeleti rendszer működik mintegy 300 beépített adatponttal. A központi felügyeleti rendszerhez 1 db önálló működésű DDC4000-es, 1 db DDC3000-es digitális alállomás, valamint 1 db LRP4 kompakt szabályzó csatlakozik. A felügyeleti központ a kommunikációs kapcsolatok fenntartása mellett a helyi szabályozástechnika ellenőrzésének feladatait is ellátja. Az energiatakarékosság jegyében figyeljük a gázmotor működését, trendadatokat gyűjtünk a hőmérsékletek alakulásáról. Cégünk teljeskörű karbantartási szerződéssel rendelkezik az épülettel kapcsolatban.

A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logó a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll.

 

Az LS Épületautomatika Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.