Balatonfüred Anna Hotel

Tervezés, telepítés, software, üzembe helyezés (2008)

A teljes rekonstrukción áteső komplexum gépészeti és villamos rendszerének felügyeletére kaptunk megbízást. VTS légtechnikai berendezéseket, világítási rendszereket, gázmotort és hűtőközpontot szabályozzuk és vezéreljük Kieback&Peter DDC3200-as készülékekkel.

A hotelépületben elhelyezett GLT4002 Neutrino központ látja el, közel 600 fizikai adatponttal kapcsolatos felügyeleti feladatokat. A rendszerünk szabályozza és vezérli a méltán híres csodálatos bálterem levegőellátását ahol minden évben megrendezik a FÜREDI ANNA BÁL-t

A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logó a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll.

 

Az LS Épületautomatika Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.