Angol Nagykövetség

Tervezés, szekrény-átalakítás, kivitelezés, software

A volt Holland Nagykövetség budapesti kirendeltsége 2017 évtől a Britt nagykövetség helyéül szolgál.

Az épület gépészetét teljes mértékben felújították és modernizálták, amihez a helyszínen található Kieback&Peter DDC4200 típusú rendszert is át kellett szabnunk.

Az épület helyiségeiben egyedi helyiségszabályzók kerültek telepítésre, melyek a központi légkezelő által előtemperált levegőt egyedi igények szerint képesek változtatni a hozzájuk tartozó fancoil csoportok segítségével.

A LON kommunikáció mellett számos egyéb gépészeti berendezés is integrálásra került Bacnet segítségével (kazánok, folyadék hűtő, split klímák)

A komplett rendszer felügyeletét Kieback Neutrino felügyeleti központ látja el.

A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logó a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll.

 

Az LS Épületautomatika Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.