Alpine III. gyártócsarnok bővítés

Tervezés, telepítés, kábelezés, szekrénygyártás, szoftver, üzembe helyezés (2008)

DDC4200-as szabályzó végzi a 2 db légtechnikai gép (ebből az egyik robbanásveszélyes területen működik, így robbanásbiztos perifériákkal kellett felszerelnünk) és az új kazán vezérlését, valamint engedélyezi a 3 db roof-top üzemelését. 15 db FBM kihelyezett modul gyűjti össze az adatpontokat a több ezer m2-es gyártócsarnokban. A megrendelő kérésére az eredetileg saját szabályzással beépített 2 db légnedvesítő berendezés szabályozását is beintegráltuk a rendszerünkbe. Az LS épületAutomatika Kft szállította és szerelte fel a gázveszély-érzékelő központokat a kazánházba, és az oldószer-érzékelő központot a festékkeverő helyiségbe.
A GLT4002 Neutrino felügyeleti központ látja el a közel 350 adatpont megjelenítését és felügyeletét.

A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logó a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll.

 

Az LS Épületautomatika Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.