04kV iroda- és raktárépület

2016-ban a villamosipari termékek értékesítésével foglalkozó 0,4 kV Kft. új telephelyre költözött. A telephely iroda és raktár funkciókat lát el. A kivitelezés során az LS épületAutomatika Kft. nyerte el a gépészeti rendszer automatizálásának munkálatait.

Az épületben padlófűtés és fancoil rendszer egyaránt megtalálható, melyek számára a megfelelő energiát a telepített gázkazán és hőszivattyús rendszer integrált szabályozásával érünk el. A rendszert Domat épületfelügyelet felügyeli, mely alatt Domat IPLC szabályozó található.

A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logó a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll.

 

Az LS Épületautomatika Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.