Új honlap

2014-07-14

Tisztelt látogatóink!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy elkészült új honlapunk. Célunk az volt, hogy átláthatóbb és kezelhetőbb felületet biztosítsunk mindenki számára. Emiatt elkészült honlapunk mobileszközre szabott verziója is, így könnyedén használhatja az oldal funkcióit akár menet közben is.

A tartalom folyamatosan bővül, és aktuális hírekkel frissül, így érdemes látogatnia weblapunkat.

Ha valamit nem talál, akkor szívesen állunk rendelkezésére, elérhetőségeinket a kapcsolat menüpontban találja.

A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logó a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll.

 

Az LS Épületautomatika Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.