Qanteon, az energiatakarékosság és a facility management egy rendszerben

2015-03-16

A Kieback&Peter bemutatta az új energia- és épületfelügyeleti rendszerét, a Qanteon-t, a 2015-ös ISH vezető nemzetközi szakkiállításon. Az új felügyeleti szoftver kombinálja az energiatakarékosságot és a facility management funkcióit.

Az, hogy egy épület gazdaságosan üzemeltethető legyen, az nagy mértékben függ az energiaköltségeketől. Látván a növekvő energiaárak tendenciáit, hosszú távon is egyre fontosabb, hogy kiderüljenek az esetleges optimalizálási lehetőségek ezen a területen. Ehhez egy átfogó monitoring rendszerre és a fogyasztás tényleges ellenőrzésére van szükség. Itt segíti a Qanteon. Az újratervezett Kieback & Peter szoftver két fontos funkciót egyesít egy rendszerben: épületfelügyelet és átfogó energia-menedzsment.

Büszkék vagyunk, hogy a bemutatón kollégáink személyesen tesztelhették a Qanteon-t!

A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logó a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll.

 

Az LS Épületautomatika Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.