Minősített megbízhatóság 2006 óta!

2015-08-25

A minőség és megbízhatóság a legfontosabb számunkra!

Mi sem bizonyítja ezt jobban mint az, hogy 2006-óta bevezettük az ISO 9001 minőségirányítási rendszert és azóta is folyamatosan auditáljuk azt.

Hisszük, hogy ez elengedhetetlen, hogy a folyamatos fejlődés útján maradjunk, biztosítva ezzel partnereink megelégedettségét!

A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logó a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll.

 

Az LS Épületautomatika Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.