Hírek

Legfrissebb híreink, újdonságok

Elköltöztünk!

2019-04-26

Tájékoztatjuk tisztelt partnereinket, hogy az LS épületautomatika Kft 2019. április 29-től új telephelyre költözik:

1204 Budapest, Mártírok útja 279/B.

Minősített megbízhatóság 2006 óta!

2015-08-25

A minőség és megbízhatóság a legfontosabb számunkra!

Mi sem bizonyítja ezt jobban mint az, hogy 2006-óta bevezettük az ISO 9001 minőségirányítási rendszert és azóta is folyamatosan auditáljuk azt.

Hisszük, hogy ez elengedhetetlen, hogy a folyamatos fejlődés útján maradjunk, biztosítva ezzel partnereink megelégedettségét!

 

Qanteon, az energiatakarékosság és a facility management egy rendszerben

2015-03-16

A Kieback&Peter bemutatta az új energia- és épületfelügyeleti rendszerét, a Qanteon-t, a 2015-ös ISH vezető nemzetközi szakkiállításon. Az új felügyeleti szoftver kombinálja az energiatakarékosságot és a facility management funkcióit.

Kellemes karácsonyt és boldog új évet kívánunk!

2014-12-17

Kellemes karácsonyt és boldog új évet kívánunk minden kedves partnerünknek!

Új honlap

2014-07-14

Tisztelt látogatóink!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy elkészült új honlapunk. Célunk az volt, hogy átláthatóbb és kezelhetőbb felületet biztosítsunk mindenki számára. Emiatt elkészült honlapunk mobileszközre szabott verziója is, így könnyedén használhatja az oldal funkcióit akár menet közben is.

A tartalom folyamatosan bővül, és aktuális hírekkel frissül, így érdemes látogatnia weblapunkat.

Ha valamit nem talál, akkor szívesen állunk rendelkezésére, elérhetőségeinket a kapcsolat menüpontban találja.

Domat Control System partnertalálkozó

2009-10-10

Idén is megrendezésre került a Domat Control System - LSA partnertalálkozó. Az előadások és konzultációk helyszíne a Morvaországi Boskovice városka volt, ahol a két vállalat minden részlegéről jelen lévő kollégák tudták kicserélni tapasztalataikat, hallgathattunk új technikai megoldásokról, megújult a DDC termékpaletta és bemutatták a cég teljesen új fejlesztésű digitális egyedi helység szabályozó családját.

A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logó a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll.

 

Az LS Épületautomatika Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.